Parelli lesdag Hansbeke: Ritme, relaxatie, contact

Parelli lesdag in Hansbeke

Focus van de dag: Ritme – relaxatie – contact

Ritme – relaxatie – contact: deze 3 woorden vormen niet alleen een basis voor het rijden maar ook wanneer we met onze paarden spelen op de grond.
Ontdek samen met Kim & Mieke hoe een goede voorbereiding on line leidt tot beter freestyle rijden!

Heb jij gevoel voor ritme? Paarden wel! Deze maand leggen we de nadruk op ritme in de Seven Games en de Parelli Patterns, met als doel een kalm paard dat met ons in connectie staat. En dus: meer veiligheid, meer plezier en betere prestaties!
Zowel op de grond (On Line & Liberty) als te paard (Freestyle & Finesse) biedt het Parelli programma je een stap-voor-stap trainingsplan, maar deelnemen aan een lesdag zorgt ervoor dat je nóg sneller vooruit gaat dankzij persoonlijke coaching van de instructeurs, extra informatie en héél veel inspiratie…

Waar: Lannoo Hoeve, Vaartstraat 30, 9850 Hansbeke
Wanneer: zondag 17 juni, van 10 u tot 17u
Prijs: deelnemer met paard 100€ +15 € gebruik piste (lunch, drank, versnapering inbegrepen); toeschouwer zonder paard 15€

Naargelang het niveau van de deelnemers is dit een On Line / FreeStyle lesdag.
“On Line” is het eerste onderdeel van het Parelli programma en betekent grondwerk met het paard aan een touw. Grondwerk On Line gebruiken we als voorbereiding voor het rijden, om de relatie met ons paard te verbeteren, om het paard en de mens iets nieuws te leren,… en natuurlijk ook omdat het plezant is! In Level 2 beginnen we dan met “FreeStyle” rijden.

  • Indien gewenst kan er voor een huurpaard gezorgd worden.
  • Heb je verschillende paarden ter beschikking, kies dan bij voorkeur voor je gemakkelijkste paard. Zo ga je zelf het meeste bijleren!
  • De praktijklessen met de paarden vinden plaats in de binnen- of buitenpiste, naargelang het weer. Voorzie alleszins geschikte buitenkledij en stevige schoenen.

Vooraf inschrijven noodzakelijk.

 

Datum: 
zondag, 17 juni 2012 - 10:00am to 5:00pm

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali