Paardenplezier in 2008

 • woensdag, 1 oktober 2008 : Demo op 'Dag van het paard' in Waregem (oktober 2008)
  Demo op 'Dag van het paard' in Waregem (oktober 2008)De kritiek na de demo's op Flanders Horse Expo ("fjorden waren VUIL" ... ahum, "keep it natural"?!) indachtig, kreeg Kenzo gisteren een serieuze wasbeurt! Dit ter gelegenheid van onze paardenplezier demo op de Dag van het paard voor sporters met een handicap (ik viel ook niet helemààl uit de toon natuurlijk  )  Enfin, proper was hij deze keer wel... en hij deed ook goed zijn best, dus: driesterren super fjord!
 • vrijdag, 15 augustus 2008 : Op trektocht met gebroken arm
  Zomertrektocht(je) 2008Trek/Equirencontre in Mirwart, gevolgd door trektocht naar Floing (FR) Jaarlijkse Trek en trektocht verliepen iets anders dan gepland... maar dankzij de superfjord heb ik er toch van genoten.
 • vrijdag, 18 juli 2008 : Cavalia maakt meisjesdroom waar
  Cavalia maakt meisjesdroom waar... 'Cavalia maakt meisjesdroom waar' blokletteren de nieuwste persberichten over de aanvang van het derde Cavalia seizoen in België. 'Vlaamse 'gueststar' is de 18-jarige Kimberley De Plucker uit Moerbeke-Waas. Kimberley, nationaal jeugdkampioen dressuur, legde eind juni in Cavalia village in Bilbao met glans testen af en maakt vanaf 14 juli deel uit van de artiestenfamilie van Cavalia. Kimberley debuteert in de show in Knokke-Heist op de avant-première op 18 juli.'
 • donderdag, 5 juni 2008 : Praktijkexamen Trainer B Amerikaanse rijkunst
  Praktijkexamen Trainer B Amerikaanse rijkunst Ik heb op 5 juni Mister Kenzo voor het praktijkexamen Trainer B 'omgetoverd' tot driesterrenfjord om het op te nemen tegen de quarters.Behalve een paar vestimentaire problemen met een veel te grote Stetson van Olivier... 'looking sharp'! Haha!
 • zaterdag, 12 april 2008 : Eerste TREC van 2008
  12 - 13 april 2008: Eerste TREC wedstrijd van het jaar voor Kenzo & Remy Dit weekend onze eerste TREC wedstrijd van het jaar: de 'speciale' TREC, enkel voor equipes en met PTV tijdens de POR, in Courtil (in de diepe Ardennen nabij Baraque de Fraiture).
 • dinsdag, 1 januari 2008 : Dressage Naturally
  Dressage Naturally - Ontmoeting met Karen Rohlf De driedaagse clinic met Karen Rohlf (USA) op Horseman's Retreat in Oostburg (NL) was er één om te onthouden. Ik heb ervan genoten EN alweer veel bijgeleerd.Zo positief, zonder zweverig of oppervlakkig te zijn, zo diepgaand op gebied van biomechanica en anatomie van paard en ruiter, zo'n perfecte combinatie van échte rijkunst en Parelli Natural Horsemanship... wat wil een mens nog meer? De paarden zouden niets anders willen, daar ben ik van overtuigd!

Kim Moeyersoms - GSM: +32478 67 47 89 - Contact - Webdesign by Regali